Halkla İlişkiler Yazarlığı Atölyesi’nde İkinci Oturum Tamamlandı

Ajans İstanbul İletişim tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler Yazarlığı Atölyesi’nin ikinci oturumu İÜ İletişim Fakültesi Cep Sineması’nda 14 Aralık’ta yapıldı.

Selma Serdardoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Halkla İlişkiler Yazarlığı Atölyesi’nin ikinci oturumun başlangıcında Serdaroğlu, ilk oturumda uygulama olarak verdiği basın bülteni yazma ödevini, öğrencilerle analiz ederek, doğru basın bültenin nasıl yazılması gerektiğini anlattı.

Basın bülteni yazılırken dikkat edilmesi gereken noktalara değinen Serdaroğlu, ileride halkla ilişkiler ajanslarında çalışacak öğrencilere yazacakları basın bültenlerini toplanan bilgilerin önem sırası ve gerçekleştirildiği zaman diliminin doğru yazılması gibi unsurlara dikkat etmelerini söyleyerek devam etti. Serdaroğlu, “Halkla İlişkiler ajanslarında kimse size yazacağınız bülten hakkındaki bilgileri vermez. Kendiniz araştırır, bilgi toplayıp bülteni yazarsınız” dedi.

Sertifikalı olan atölyenin üçüncü ve son oturumu 21 Aralık tarihinde İÜ İletişim Fakültesi Cep Sineması’nda gerçekleşecek.