2018-2019 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi 2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Haziran 2019 tarihinde İÜ Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik ve Radyo Televizyon ve Sinema bölümleri öğrencilerinin mezun edildiği etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İstiklal Marşı’nın ardından İÜWEB TV tarafından hazırlanan Fakülte Klibi gösterimi ile devam etti. İletişim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ergün Yolcu, bu yıl hayatlarını kaybeden İletişim Fakültesi öğrencilerini anarak sözlerine başladı. Prof. Dr. Ergün Yolcu, “Hem öğrencilerimizin hem velilerimizin hem de hocalarımızın emek verdiği bu sürecin sonunda burada bir aradayız. Bugün bir kutlama, bir sevinç, bir gurur günü. Velilerimizin yeri ayrı. Çünkü öğrencilerin buralara kadar gelmesinde çok önem verdiniz. Çocuklarınızla gurur duymalısınız.” dedi.

Prof. Dr. Ergün Yolcu, sözlerini tamamladıktan sonra İletişim Fakültesi eski Dekanlarından Prof. Dr. Suat Gezgin’e Prof. Dr. Ergün Yolcu tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir