Gazeteci Mehmet Akif Ersoy İÜ İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

İÜ İletişim Fakültesinde İletişim Atölyesi dersine, 25 Eylül Çarşamba günü konuk olan Gazeteci – Yazar Mehmet Akif Ersoy, öğrencilere muhabirlik deneyimlerini aktardı.

İÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ümit Sarı, Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Semiz Türkoğlu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğr. Gör. Fatih Özkoyuncu’nun İletişim Atölyesi dersine konuk olan Ersoy, konuşmasına kendini tanıtarak başladı.

Medyanın toplum üzerine etkisini değerlendiren Ersoy, ““Medya toplumun algılarını yönetmek için yapılan bir iş. Hiç tanımadığınız insanları medya sayesinde çok sevebilir ya da nefret edebilirsiniz” ifadesinde bulunarak olayların algılanış biçimini medyanın belirlediğine dikkat çekti.

Etkinliğin ardından öğrencilerin sorularını cevaplandıran Ersoy’a İÜ İletişim Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Suat Gezgin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.