Dijital Girişimcilik Kulübü shiftdelete’in Kurucusu Hakkı Alkan’ı Konuk Etti

shiftdelete.net internet sitesinin kurucusu Hakkı Alkan 22 Ekim Salı günü İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesine, Dijital Girişimcilik Kulübünün çalışmaları kapsamında ağırlandı. Alkan “Dijital Çağda Hayatta Kalmak” konulu sunumunu İÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Sektörle okulun dışında da öğrencilerin buluşabileceği ve takviye bir eğitim alabilecekleri bir kulüp olmasını isteyen Alkan sözlerine ek olarak , “Kulüple çalışmak isteyen öğrencilere her zaman kapılarımız açık ve kulübün instagram hesabından bize ulaşabilirler” ifadesinde bulundu.

“Hayatımızda pek çok ekran var. Bu ekranlara bakmaktan bazen hayat akışının dışında kalabiliyoruz. Bu sebeple mutlaka teknoloji detoksu yapın. Bir gün boyunca telefonunuzu elinize almayın. İlk yarım saat gerçekten zor geçiyor, eliniz sürekli telefonunuza gidiyor. Ama İlk yarım saati aştığınızda ise kendinizi yeniden hayata bağlanmış hissediyorsunuz” diyen Alkan hızle değişen teknolojinin hayatımıza etkileri üzerine değerlendirmede bulundu.

Etkinlik sonunda Dijital İletişim Kulübü Başkan Yardımcısı Melikşah Aksu, Hakkı Alkan’a teşekkür belgesi takdim etti. Belge takdiminin ardından öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir