Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı Şule Yücebıyık İletişim Fakültesi’nde

Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı Şule Yücebıyık, 23 Ekim Çarşamba günü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda, “Dünyayı Değiştirecek Güç” başlıklı başlığıyla İletişim Atölyesi dersine, konuk oldu.

İÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ümit Sarı, Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Semiz Türkoğlu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğr. Gör. Fatih Özkoyuncu’nun İletişim Atölyesi dersine konuk olan Yücebıyık söyleşisine, kendini ve mesleğini tanıtarak başladı.

Bilim Virüsü’nün projesi hakkında bilgi veren Yücebıyık, “Bu insanları bir araya getirerek bilime kendini adamış insanların bir araya gelmesini sağlayan bir platform, bilim virüsü. Bilime tutkulu gençlerle değerli iş insanlarının bir araya geleceği bir öğrenme platformu, iş birliği, soru sorma, inovasyon.” İfadesinde bulundu.

Eski kalıplarla iletişimin yapılamayacağını belirten Yücebıyık, “Bizim hepimizin bu mesleği yeniden yapılandırmaya ihtiyacımız vardı, Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) bu yüzden var.” dedi.

Söyleşi sonrası soru-cevap kısmının ardından Şule Yücebıyık’a İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yolcu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir