İlkay Yıldırım Akalın, İÜ İletişim Fakültesi’ne Konuk Oldu

Doç. Dr. Feride Akım’ın davetiyle 24 Ekim Perşembe günü İÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’na Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü

konuk oldu. “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Kurum DNA’sı” başlıklı söyleşi gerçekleştiren Yıldırım Akalın, konuşmasına Eczacıbaşı Topluluğu’nun kuruluşunu anlatarak başladı.

Türkiye’de ilklere imza atan Eczacıbaşı Topluluğu’nun topluluğun temizlik kâğıdı üretmek üzere Karamürsel’de İpek Kâğıdı Fabrikası’nı, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nı, İstanbul Modern Sanat’ı kurduklarını belirtirken, sanat ve ekonomi alanlarında hayata geçirdikleri projelerin topluluk için önemine değindi.

“Türkiye’de ilk olarak oyun tasarlama yarışması kurup çocukların bu derslere olan ilgisini arttırıyoruz. Şimdiki amacımız bu oyunları ders müfredatlarının içine sokmak” ifadesinde bulunan Yıldırım Akalın eğitimin günümüz dijital devrinswn bağımsız olamayacağını inandıklarını belirtti.

Söyleşi sonrasında İlkay Yıldırım Akalın’a Halkla

İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Feride Akım tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.