Televizyon Programcılığı Kulübü Gazeteci Özgür Uzun ve Ömür Varol’u Ağırladı

Televizyon Programcılığı Kulübü tarafından 30 Ekim Çarşamba günü düzenlenen Sunuculuk ve Yapımcılık Konferansına TV programları koordinatörü ve gazeteci Özgür Uzun ile gazeteci ve sunucu Ömür Varol konuk oldu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Sektöre dair bilinmeyenlerin anlatıldı.

Gelişen teknolojiyle beraber gençlerin çok fazla imkana sahip olduğunu belirten Uzun, “Gençler bu olanaklar sayesinde sektöre girmeden hazırlıklı oluyorlar.” Dedi. “Stajınızda size verilen görevleri gocunmadan ve en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. Bizler sizdeki çalışma azmini ve enerjiyi gördükçe sizlere çalışma şansı tanıyoruz. Bu kısımda önemli olan, işi sevmenin yanında sektördeki rekabet içinde stajyerlikten başlayarak çok güçlü olmak.” şeklinde konuşarak genç iletişimcilerde aradıkları niteliklere değindi.

Ömür Varol ve Özgür Uzun, program sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Ardından Ömür Varol’a ve Özgür Uzun’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir