“Publisher Talks” İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gerçekleştirildi

Listelist platformu kurucusu Ahmet Kırtok, Yeni Şafak Proje Yöneticisi Fırat Şeker, İndir.com’un kurucu ortağı Hasan Yaşar ve Maxad Kurucusu Özgür Ekinci’nin katılımıyla gerçekleşen “Yayıncılık ve Dijital Girişimcilik” söyleşisi 22 Mart 2018 Perşembe günü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Publisher Talks” etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşide dijital medya ve girişimcilik üzerine değerli bilgiler paylaşıldı.

Dijital medyanın günümüzde çok önemli rolü olduğundan bahseden ve girişimlerin çoğunun ihtiyaçtan doğduğunun altını çizen Listelist platformu kurucusu Ahmet Kırtok,“Gündemin ve kaliteli içeriğin peşindeyiz” dedi.

Global anlamda birbirini daha iyi anlayan neslin geldiğini söyleyen Kırtok, “Ayakta kalacak ve öneminin artacağı 4-5 meslek var. Bunlardan biri iletişim. Dijitalleşmeyle birlikte şu anda birçok şey devrim oluyor. Bu sadece internet olarak değil. Markaların da dijitalleşmesiyle de devrim oluyor ve size bu konuda çok iş düşüyor” şeklinde konuştu.

Yeni Şafak Proje Yöneticisi Fırat Şeker, geleneksel medyanın yeni medyaya dönüşümü ilgili konuştu. Şeker, yeni medya platformlarında içerik gerektiği yerde ve gerektiği zamanda daha özgünleştirilerek içerik yapılması gerektiğini belirtti.

İçerik üretiminin ve internetin önemine vurgu yapan İndir.com’un kurucu ortağı Hasan Yaşar ise “Bilgiye çok daha çabuk ulaşabiliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir