Coşkun Aral ve Timur Akkurt İletişim Fakültesinde

Ünlü gazeteci ve foto muhabir Coşkun Aral ile gazeteci Timur Akkurt 18 Nisan 2019 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi Fotoğraf Kulübünün, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca desteklenen “Benim Objektifim” projesi kapsamında İÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluştu.

Klasik yayıncılığın kan kaybederken yeni nesil yayıncılığın öneminin her geçen gün arttığını belirten Akkurt “İnsanların artık klasik yayıncılığı takip etmemesinin sebebini insanların üretilen bilgiye güvenmemesi” olarak özetledi.

Hayatın kendisinin belgesel olduğunu söyleyen Coşkun Aral, “Ben kendimi belgesel fotoğrafçısı olarak görüyorum. Fotoğraf çekerken önemli olan şey, neyi anlatmak istediğin. Fotoğrafçı olmasaydım gördüklerimi duvarlara çizerdim. Ben belge fotoğrafçısıyım” şeklinde konuştu.