“Ortak Değer Yaratım Ekseninde Paydaş İletişimi” Konferansı Gerçekleştirildi

Nestle Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne konuk oldu. Sungu, öğrencilerle “Ortak Değer Yaratım Ekseninde Paydaş İletişimi” konusu hakkında bilgilerini aktardı.

İÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte kurumsal iletişime dair sektör deneyimlerini paylaşan Zeynep Sungu, günümüzde gençlerin marka ve ürünlerde tercihini daha çok çevreye ve insan haklarına duyarlı firmalardan yana kullandığını dile getirdi. Yaşadığımız çağda iletişimin önemini vurgulayarak “İletişimin dijitalleşmeyle beraber ne kadar hız kazandığını, her an her yerde elimizin altında olarak düşünüldüğünde yaptığınız iş çok kıymetli” dedi.