Timur Savcı, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne Konuk Oldu

TIMS Productions’ın Sahibi ve Yapımcı Timur Savcı, 21 Mart 2018 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne konuk oldu. İletişim fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen “Türk Sinema ve Dizi Filmlerinin Bugünü ve Geleceği” konulu etkinliğin moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yolcu üstlendi.

Savcı, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Bu sektörde yola çıktığınızda ne kadar çaba harcarsanız o kadar başarılı olursunuz” şeklinde konuşan Savcı, hiçbir emeğin karşılıksız kalmadığına inandığını söyledi.

Yapılan projelerde toplumun beklentisi konusuna değinen Savcı, her yapım şirketinin farklı bir üslubunun olduğunu söyleyerek, bu durumun doğrusal bir matematiğinin olmadığını belirten Savcı, şu şekilde konuştu: “Bizim şirketimiz daha çok duyguları ve önsezileri ile hareket ediyor. Sosyal psikolojiyi göz önünde bulunduruyor ve halkın nasıl bir şey izlemek isteyeceği ile ilgili kabaca bir fikrimizin olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bütünleştirici işler yapmaya ve kutuplaştırıcı olmayan bir bakış açısı oluşturmaya gayret ediyoruz.”

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir